Održane kvalifikacije za „Igrice bez granica“ u Kostolcu

Kvalifikacije za „Igrice bez granica” održane su u utorak, 14. avgusta 2018. godine u organizaciji Kulturno sportskog centra „Kostolac” na platou ispred Sportske hale. Deca su se takmičila u različitim igrama kao što su  trka sa lavorima, prenošenje jaja u kašikama, prenošenje vode u bušnim kesama, trka sa džakovima i mnoge druge. Mališani nisu krili oduševljenje povodom zabave ovakvog tipa, koja motiviše decu na zdrav način života. Konkurencija je bila velika, a najbolja ekipa „Zvezdice” zasluženo je pobedila. Finale „Igrica bez granica” održaće se 21. avgusta, kada će snage odmeriti ekipe iz Petke , Ostrova, Starog Kostolca, Klenovnika i Kostolca.

Istog dana po prvi put u Kostolcu održana je i trka trotineta na kojoj je učestvovao veliki broj dece različitih uzrasta.

Učesnici igara prepuni su pozitivnih emocija, odziv dece je premašio sva očekivanja organizatora. Polako ali sigurno ove igre menjaju životne navike dece i najbolja su motivacija za zdrav život. Cilj igara je promovisanje pravih vrednosti, a deca osim što učestvuju u takmičenju uživaju u druženju i svojim osmesima brišu sve granice.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!