О нама

РАДИО СТИЛ“ је почео са радом 1996. године у Голупцу као једина радио станица у тој општини. Покривао је подручје општине Голубац и општине Велико Градиште, програм је емитован до 2003. године.

У КостолцуРАДИО СТИЛ“ почео је са радом 2000. године и био је први радио у Костолцу. Због нове расподеле фреквенција, укидају се фреквенције месним заједницама, а самим тим и Костолцу који је тада био Градска месна заједница. „РАДИО СТИЛ“ престаје са радом у септембру 2008. године.

Када је 29. јануара 2010. године Градска месна заједница добила статус Градске општине Костолац поново се отворила могућност да Костолац добије фреквенцију.

Уз залагање Градске општине Костолац, а посебно Др Драгољиба Ивановића, Костолац добија фреквенцију. Након конкурса расписаног од стране РРА , „РАДИО СТИЛ“ добија фреквенцију и почиње са емитовањем програма у марту 2014. године на фреквенцији 90,7 MHz.

Увек стремећи ка бољем и квалитетнијем програму „РАДИО СТИЛ“ је захваљујући огромној вољи и визији и сопственим ресурсима за кратко време вратио слушаност каква је била и раније.

РАДИО СТИЛ“ је једина радио станица на подручју Градске општине Костолац. Емитујемо двадесет четворочасовни програм, поред Градске општине Костолац покривамо Град Пожаревац и околна насеља. Програм „РАДИО СТИЛ“-а је информативног, образовног и забавног карактера. „РАДИО СТИЛ“ велику пажњу посвећује иниформативном програму, колектив се труди да правовременим и објективним информацијама информише своје слушаоце о актуелним дешавањима у Градској општини Костолац и околним насељима. Музичка орјентација нашег радија ослоњена је на неговање квалитетне домаће забавне и народне музике.

error: Садржај је заштићен !!