Најхуманији матуранти красе билборд код Дома здравља у Костолцу

На билборду код Дома здравља у Костолцу налазе се најхуманији матуранти генерације 2022/2023. Основне школе „Јован Цвијић“ Костолац.

Под покровитељством Градске општине Костолац, „Психолошки центар Костолац“ и Основна школа „Јован Цвијић“ из Костолца, недавно су спровели избор најхуманијих матураната, и то по трећи пут у историји ове школе. Иначе избор најхуманијих на нивоу сваког одељења врше сами ученици осмог разреда, који су показали да врло добро знају шта је то хуманост и посведочили да код младих Костолчана има пуно племенитости и човекољубивих дела.

На билборду је представљено пет ученика који су носиоци признања за највише људске вредности – човечност и племенитост: Теодора Јанковић, Ања Златковић, Лена Марјановић, Магдалена Максимовић и Лазар Антић.

Теодора Јанковић VIII/ 1

Другови код Теодоре препознају прегршт најлепших људских врлина, а најчешће истичу следеће: Теодора помаже другима и учењу и увек је спремна да се ангажује када је некоме потребна помоћ. Она не прави разлику међу друговима и жели да помогне и онима за које зна да јој не могу узвратити. Чува тајне које су јој поверене и никада их не злоупотреби.

Ања Златковић VIII/ 2

Другови код Ање препознају прегршт најлепших људских врлина, а најчешће истичу следеће: Ања се према свима понаша једнако, са поштовањем. Радо помаже друговима у учењу и свему осталом што им је потребно. Помаже да се свађе и конфликти реше на миран начин и труди се да се чује свачије мишљење. Она уме искрено да осети и да захвали када јој је учињено нешто добро.

Лена Марјановић VIII/ 3

Другови код Лене препознају прегршт најлепших људских врлина, а најчешће истичу следеће: Лена свима помаже једнако и са поштовањем. Помаже друговима у учењу и свему другом што им је потребно. Не прави разлику међу другима и помаже и онима који јој не могу узвратити. Чини добра дела и онда када зна да то нико други неће видети.

Магдалена Максимовић VIII/ 4

Другови код Магдалене препознају прегршт најлепших људских врлина, а најчешће истичу следеће: Магдалена се понаша према свима једнако, љубазно и са поштовањем. Помаже друговима у учењу и у свему другом што им је потребно. Не прави разлику међу друговима и помаже и онима за које зна да јој не могу узвратити. У школским разговорима труди се и побрине да се чује свачије мишљење.

Лазар Антић VIII/ 5

Другови код Лазара препознају прегршт најлепших људских врлина, а најчешће истичу следеће: Лазар помаже друговима у учењу и заузима се за њих код наставника. У школским надметањима искрено честита победнику на победи и радује се успесима свих својих другова и другарица. Он има велико срце и најлакше опрашта онима који су га повредили.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!