Настављају се инфраструктурни радови: Уређење паркинга и тротоара у фокусу

Тренутно се истовремено одвијају радови на више локација у нашој општини, а разлог томе су настојања Града Пожаревца и Градске општине Костолац да у што краћем року  допринесу стварању бољих и квалитетнијих услова за живот грађана.

Због своје дотрајалости и немогућности даљег одржавања, а у интересу безбедности грађана тренутно се изводе радови на рехабилитацији, замени и ојачавању дотрајале подлоге oдносно поплочавању тротоара у улици 7.Јула (од Дома пензионера према цркви). Укупна вредност ове инвестиције је 9.372.760,00 динара.

Изградња и обнова спортске инфраструктуре у пуном маху је у последњих пар година, а инвестиције у овој области не јењавају. Тренутно се изводе радови на реконструкцији западне трибине фудбалског стадиона Бора Бека у Костолцу, а укупна вредност ове инвестиције износи 10.350.000,00 динара.

Уз општи и хронични недостатак паркинг простора, Градска општина Костолац настоји да уз преуређење и другачију организацију, грађанима омогући више паркинг места и на старим локацијама. У току су радови на уређењу 55 паркинг места у улици Трг Братсва и Јединста у центру Костолца.

У току су радови на уређењу прилаза и простора око депоније на путу према ТЕ-КО Б . Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!