Пријем првака у Основној школи „Јован Цвијић“

У Основној школи „Јован Цвијић“ данас је организован пријем првака, који је услед епидемиолошке ситуације проузроковане вирусом Ковид-19 уприличен у школском дворишту.

Успешан почетак школовања првацима је пожелела директорка школе Марина Митровић.

– Драги прваци овде ћете усвојити најнеопходнија знања, стећи најбоље пријатеље и радоваћете се доласку у вашу учионицу. Надам се да вам нове радне победе неће тешко пасти и да ћете се трудити да из дана у дан будете све бољи. Иако је претходних година било уобичајено да вас дочекамо пригодним програмом ваших старијих другара, ова година је нешто другачија за све нас. Желим вам успешан почетак школовања, да будете добри ђаци и сутра, када одрастете, успешни и поштени људи.

Пријему првака су поред ученика, родитеља, учитеља и руководства школе, присуствовали и председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, чланови Већа Маријана Божић и Бајрам Морина и заменик председника Скупштине Далибор Илић.

Учитељице које су ове школске године примале нову генерацију ђака су: Верица Гаврилов, Ивана Ковачевић, Снежана Станисављевић, Јелена Лазаров и Ивана Милојевић. Учитељица која ће у продуженом боравку радити са децом је Сузана Ђорђевић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!