Милорад Грчић посетио огранак „Костолац“

Милорад Грчић, в. д. директора „Електропривреде Србије“ посетио је запослене у огранку „Термоелектране и копови Костолац“ у оквиру обиласка свих делова највећег енергетског система у држави.

У низу посета запосленима који 24 сата дневно раде у производњи угља, електричне енергије и снабдевању грађана и привреде, Грчић се на терену уверио да и у време ванредног стања због епидемије корона вируса цео систем ЕПС-а функционише поуздано и стабилно.

И пре увођења ванредног стања ЕПС је предузео низ мера за спречавање ширења вируса. Смањили смо могућност контакта, а запослени који су боравили у иностранству били су у самоизолацији. Обезбедили смо сва заштитна средства за запослене који су неопходни за рад система, контролишемо примену мера и то је показало добре ефекте – рекао је Грчић. – ЕПС стриктно спроводи мере Владе Србије и председника Србије и уверен сам да ћемо оправдати очекивања да и у овом тешком времену останемо најсигурнији енергетски ослонац за грађане и привреду

Грчић је захвалио рударима, инжењерима, монтерима, диспечерима и осталим запосленима у ЕПС-у јер својим одговорним радом обезбеђују довољно електричне енергије за сигуран рад болница, које су најважнији стуб у борби против вируса.

Извор: http://www.eps.rs/cir/vesti/Pages/grcic-posetio-kostolac.aspx

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!