Обавештење ОШ „Јован Цвијић“: Изашао распоред часова наставе за ђаке која ће бити на РТС

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је припремило едукативне садржаје за учење на даљину, који ће бити емитовани на Радио телевизији Србије, Канал 3.

Шест дана у недељи, почев од уторка 17.марта 2020. године, од 8 часова ће бити емитоване наставне јединице општеобразовних предмета, по распореду који је доступан на линку www. rasporednastave.gov.rs. Такође, расппоред емитовања ће бити истакнут и на местима за оглашавање у самој школи ( улаз школе ) .

За све ученике од 1. до 7. разреда емитоваће се образовни садржаји у блоковима од по два часа дневно. За ученике 8.разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по три часа дневно, од којих ће два увек бити српски језик и математика а трећи час је један од предмета који се полажу на завршном испиту. Сви емитовани садржаји ће наредног дана бити доступни за неограничен број прегледа на платформи РТС Планета . Оператери неће наплаћивати проток и пренос података за наведене садржаје ( бесплатни интернет минути).

Остали едукативни садржаји ће бити прослеђени ученицима или родитељима путем свих расположивих видова комуникације ( Вибер група, електронске поште итд) од стране одељењског старешине или предметног наставника.

Све детаљније информације добићете у току наредних дана преко одељењских старешина и на сајту школе.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!