Kostolački naprednjaci proslavili stranačku slavu

Srpska napredna stranka u Kostolcu, obeležila je stranačku slavu, Svetu Petku. U prisustvu  stranačkih funkcionera, članova, simpatizera, koalicionih partnera i mnogobrojnih gostiju obavljen je čin rezanja slavskog kolača.

Darko Grubetić ovogodišnji kolačar predao je kolač novoj kumi, članici Veća Gradske opštine Kostolac Mariji Miličević, koja će naredne godine biti domaćin slave.

Svim članovima stranke, ali i sugrađanima kojima je Sveta Petka zaštitnica, iskrene čestitke uputio je domaćin slave Darko Grubetić, sa željom da današnji dan obeleže u miru, sreći i blagostanju. On se tom prilikom zahvalio svima koji su došli da svojim prisustvom uveličaju slavu.

Marija Miličević budući kolačar slave je čestitajući slavu, poželela svima da današnji praznik provedu u miru i slozi. „Uverena sam da ćemo naredne godine kada obeležavamo slavu biti još brojniji i da ćemo završiti mnoge zadatke i realizovati brojne ciljeve koje smo započeli u ovoj godini“, dodala je Miličević.

 

 

Srpska napredna stranka obeležila je pre nekoliko dana, 10 godina od osnivanja i svog učestvovanja u političkom životu Srbije. Stranka je osnovana 21. oktobra 2008. godine i trenutno je najjača politička partija u Srbiji. Na vlasti je već šest i po godina, a za to vreme skupila je više od 750.000 članova. Taj broj neprestano raste.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!