Predstavljanje knjige “ VIDARKA “ Matilde Veljković

 

U petak, 22. septembra 2017. godine, u 19 časova, u kostolačkoj biblioteci, ogranku Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, održaće se predstavljanje knjige “ VIDARKA „ Matilde Veljković.

 

Matilda je rođena u Petrovcu na Mlavi, 1983. godine. Dugogodišnji je član Udruženja likovnih umetnika Petrovac na Mlavi. U okviru udruženja redovno izlaže svoje radove. Pored slikanja, bavi se muzikom i pisanjem.

 

 

Ovim romanom Matilda nas uvodi u jedan sasvim drugačiji svet, svet iz priča staraca i dečije mašte u kome je čarolija uobičajena, a strasti prenaglašene i čulne.  “Vidarka”, roman o magiji, ljubavi i potrazi za zaboravljenom prošlošću objavljen je ove godine, a pre toga autorka je objavila knjigu “ Zmaj i Milena “ .

 

„Čarobna knjiga kaže da vile nikada ne umiru, pa ni kada im se počupa pramen kose. Njihove vrline vinu se u nebo, kao duhovi predaka i poput brilijantnog nakita za dušu, ukrase svakoga od nas u vidu Dara koji dobijamo po rođenju. Ne postoji čovek koji je rođen bez svrhe, bez suštine, kao što ne postoji čovek bez predaka.“ 

 

Pozivamo sve zainteresovane na predstavljanje romana o magiji, ljubavi i potrazi za zaboravljenom prošlošću.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!