РЕАЛНИ АИКИДО: У Костолцу одржано полагање за појасеве

Уз велики број гледалаца и родитеља у спортској хали у Костолцу у недељу 17. марта одржано је полагање за појасеве чланова Аикидо клуба „Борилачки центар Кнез Милош – КОС“ . Полагање је отворио председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски , који је изразио задовољство јер је Костолац домаћин оваквог спортског догађаја.

На територији Градске општине Костолац тренутно делују 24 спортских клубова и удружења. Последњих неколико година улложили смо значајна средства у развој спорта и спортске инфраструктуре како би помогли спортским клубовима и спортистима да постигну боље резултате.  Циљ улагања је између осталог подизање свести међу младима о важности бављења спортом и њиховог укључивања у неки вид спортских активности, нагласио је Крстаноски.

На полагање је изашло 150 кандидата, који су успешно положили, од жутог до браон појаса.

Антон Ивановић председник Спортског удружења „Борилачки центар Кнез Милош – КОС“ је истакао да је одржано традиционално полагање за појасеве свих клубова и секција из Браничевског округа (Костолца, Пожаревца, Дрмна, Петровца на Млави, Малог Црнића, Жабара и Александровца).

Полагање је протекло на високом нивоу, захваљујући знању и жељи чланова клуба како би продубили своја знања у вештинама самоодбране и да што боље одговоре на питања комисије, истакао је Ивановић захваливши се Градској општини Костолац, Центру за културу Костолац и Синдикату „Копови Костолац“ на безрезервној подршци у организацији, рекао је Ивановић.

Организатор полагања за појасеве је Спортско удружење „Борилачки центар Кнез Милош – КОС“ у сарадњи са Центром за културу Костолац, а покровитељи су Градска општина Костолац и Синдикат „Копови Костолац“.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!