Другог дана Новогодишњих чаролија приређена наградна игра за најбољи новогодишњи украс, дечија представа и концерт хора Дечијег културног центра из Београда

У сусрет новогодишњим празницима, 23. децембра у спортској хали у Костолцу организован је богат и садржајан програм за наше најмлађе суграђане.

На самом почетку одиграна је дечија представа „Две новогодишње јелке“. Моника Ромић, Игор Лазић Нигор и Нена Ивановић приредили су деци незаборавне тренутке, а утисци малишана који су пратили представу били су и више него позитивни што показују и њихове громогласне реакције и аплаузи током представе.

Поред тога организована је и наградна игра за најбољи новогодишњи украс у „Радионици искри и осмеха“ са аниматорима „Смарт Старт“ из Пожаревца. Деца су се такмичила у три категорије, најкреативнији су добили новогодишње пакетиће и медаље.

У категорији од 4 до 6 година:

  1. Вукашин Јоцић
  2. Ксенија Благојевић
  3. Билан Шакири

У категорији од 7 до 9 година:

  1. Лазар Ђорђевић
  2. Милан Стевић
  3. Неда Миленковић

У категорији од 10 до 14 година:

  1. Уна Николић
  2. Сузана Груези
  3. Сара Далипи

Награду за најмодернији украс добила је Руна Ивић, док је најшаренији направила Елена Трпески. Најсјајнији украс направио је Василије Николић, најнеобичнији Алвина Османи, док је награда за најмаштовитији отишла у руке Луне Благојевић.

Сви посетиоци манифестације имали су прилику да дегустирају слатке и слане посластице које су направиле чланице Удружењаза промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“.

У току вечери приређен је и Новогодишњи концерт хора Дечијег културног центра из Београда. У духу предстојећих празника деца су певала, играла и уживала у веселој претпразничној атмосфери. Весела дечија граја испунила је спортску халу, што је показатељ да су организатори успели да најмлађима измаме осмехе, а самим тим улепшају новогодишње и божићне празнике.

Новогодишње чаролије у оквиру манифестације „Чаробни децембар“ организовао је Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!