ИЗБОРИ 2023: ДР ОРЛИЋ У КОСТОЛЦУ

Др Владимир Орлић, кандидат са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, посетио је данас Месни одбор Српске напредне странке у Костолцу, где је разговарао са грађанима и активистима.

Пред нама је 17. децембра важна одлука: опредељујемо се тог дана хоћемо ли да наставимо путем којим смо претходних година Србију водили, путем који значи слободу, самосталност, да за своју кућу, радећи напорно и даноноћно, наставимо да постижемо нове, велике резултате. С друге стране, желимо ли да дозволимо да нам све што смо досад постигли униште, сав труд згазе, да нас врате у мрачну прошлост и време пропадања“, поручио је др Владимир Орлић, кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

У разговору са грађанима и страначким саборцима, захвалио им се за енергију и напоре које свакодневно улажу како би сачували своју земљу, одбранили њене успехе и учинили своју Србију још бољим местом за живот.

„Само једна политика може да се супротстави, и супротставља се, сецикесама и тајкунима, најгорима од најгорих које је наша држава имала – та је политика оличена у изборној листи која носи име председника Александра Вучића, у листи: „Србија не сме да стане“, поручио је др Орлић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!