КОСТОЛЧАНКЕ ВИЦЕШАМПИОНКЕ ТУРНИРА „ТРОФЕЈ СМЕДЕРЕВА 2023.“

Рукометашице ЖРК „Рудара“ из Костолца су учествовале у Супер финалу Међународног турнира „Трофеј Смедерева 2023.“ и часно представљале своју екипу и град Костолац на овом великом међународном такмичењу.

Након победе у полуфиналној утакмици против екипе „Фелипос Верија“ из Грчке наше младе рукометашице су одиграле финалну утакмицу против екипе „Кишпет“ из Мађарске и пружиле снажан отпор рукометашицама „Кишпета“ и довели утакмицу до неизвесности. На крају утакмице је славила екипа из Мађарске и освојила прво место. Младе рукометашице ЖРК „Рудар“ из Костолца су најбоље пласирана женска српска рукометна екипа на турниру „Трофеј Смедерева 2023.“

Изузетним потезима показале су лепоту рукометне игре и одушевиле публику у Смедереву. Још једно велико признање рукометашицама ЖРК „Рудара“ из Костолца донела је Теодора Живковић која је проглашена за најбољег играча турнира. Честитамо рукометашицама и тренерима Владану Вујчићу и Ивану Божићу на великом успеху. Браво девојчице, ваше сребро сија као злато.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!