Концертом „Од вечерас ништа на Ш(кола)“ отворено „Kостолачко лето 2023”

У уторак, 20. јуна на платоу испред спортске хале, целовечерњим концертом игара и песама „Од вечерас ништа на Ш(кола)“, отворено је „Kостолачко лето 2023“ . Иначе овом манифестацијом свечано је отпочета читава лепеза едукативних, културних, уметничких и спортских програма, који ће бити приказани костолачкој публици за време предстојећег летњег периода.

-Овом манифестацијом званично отварамо „Kостолачко лето“ у оквиру кога ћемо бројним програмима, не само у Kостолцу, него и у осталим насељима наше општине, да употпуним дневне и вечерње садржаје свим генерацијама. Припремили смо богат културно-уметнички и спортски програм. Манифестација траје од 20. јуна до 31. августа, и током ње лето ће бити обогаћено позоришним представама за децу и одрасле, музиком, поезијом, пре­давањима, ликовним колонијама, радиони­цама, фестивалима, филмским пројекцијама, али и бројним спортским дешавањима, рекао је в.д. директора Центра за културу Костолац, Драган Николић и нагласио да све информације о програмима у оквиру манифестације „Kостолачко лето“ односно објаве о дешавањима заинтересовани могу пратити на сајту, Инстаграму и Фејсбук страници Центра за културу „Kостолац“.

На целовечерњем концерту КУД-а „Костолац“, своје умеће приказали су дечији ансамбли Пролеће, Цврчак и Колибри, затим Први извођачки ансамбл као и Народни оркестар.

Током вечери наступали су и вокални солисти: Слободан  Јанковић и Сара Перић, које је маестрално пратио Народни оркестар КУД-а „Костолац“.

Kонцерт су организивали KУД „Kостолац“ и Центар за културу „Kостолац“ а покровитељ је Градска општина Kостолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!