ФК „СМЕДЕРЕВО 1924“ ЗАХВАЉУЈЕ СЕ КОСТОЛЧАНИМА НА ПОМОЋИ И ПОДРШЦИ

Након инцидента на утакмици 23. кола Српске лиге Запад када је Смедерево 1924 угостило екипу Мачве 1929, фудбалери Смедерева одлуком Фудбалског Савеза Региона Западне Србије добили су забрану одигравања четири меча на домаћем терену у Смедереву.

Фудбалски клуб Рудар из Костолца прихватио је предлог који је упутио ФК Смедерево 1924 да стадион “Бора Бека” (домаћи терен ФК Рудара) наредне четири утакмице буде домаћи терен фудбалерима Смедерева.

Оклопници су свој први меч суспензије као домаћи тим на стадиону “Бора Бека” одиграли у 25. колу Српске лиге Запад где су резултатом 3:0 савладали екипу ФАП-а из Прибоја и тако започели сада већ 100% учинак односно три првенствене утакмице без изгубљеног бода као и једну утакмицу куп такмичења, победу и пласман у финале Купа ФС Региона Западне Србије.

Овом приликом Фудбалски клуб Смедерево 1924 упућује захвалност Фудбалском клубу Рудар као и граду Костолцу на изванредном гостопримству и исто тако сјајној сарадњи два клуба са жељом да у годинама које долазе сарадњу повећамо на виши ниво.

Велику захвалност упућујемо и нашим навијачима који су сјајним, а изнад свега спортским навијањем допринели да атмосфера буде фантастична и учинили да играчи ни минут не осете одсуство домаћег терена у Смедереву.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!