Саниране скоро све дивље депоније на територији Градске општине Костолац

На територији Градске општине Kостолац наставља се чишћење и санирање дивљих депонија.

насеље Острово

Уређена дивља депонија у Острову

После уређења депонија на путу за ТЕ- Костолац Б, Канал 1 и Канал 2, код гробља у насељу Петка, сређена је депонија и у селу Острово.

Уклањањем дивљих депонија, наставља се са реализацијом једне од приоритетних ставки еколошког програма Градске општине Kостолац, а све у циљу очувања и унапређења животне средине.

Уређена депонија на путу ТЕ Костолац Б

Акција је спроведена на иницијативу Градске општине Kостолац у сарадњи са ТЕ- Костолац А, П.Д. „Аутотранспорт” д.о.о.Kостолац и полицијском станицом Костолац.

Уређена дивља депонија у насељу Канал 2

„Проблем дивљих депонија је константан. Бићемо истрајни у томе да на територији костолачке општине буде што мање дивљих депонија и да наши суграђани развију културу одлагања смећа. Апелујемо на све грађане да не одлажу отпад на местима где то није предвиђено, већ да поступајући према својој савести одвозе до одређених контејнера који су намењени за ову сврху. “ – рекао је председник Градске општине Kостолац, Серџо Kрстаноски нагласивши да се позитивни ефекти ове акције односе на уређење животне средине, односно запуштених простора.

Уређена дивља депонија у насељу Канал 2

Уређена дивља депонија у насељу Канал

Уређена дивља депонија у Петки

Уређена дивља депонија у Петки

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!