Никола Ђуричко и ,,SHOW BIZ” у Костолцу

У позоришној сали Дома културе у Костолцу, у четвртак 02. фебруара, са почетком у 20:00 часова биће изведена стендап комедија Николе Ђуричка. Цена улазнице је 800 динара.

Након 3 године од врло успешног станд уп-а Николе Ђуричка ,, Све што сте хтели да знате о Џонију а нисте смели никад да га питате” Никола Ђуричко спремио је нови програм под називом ,, Show biz” и ове зиме у периоду од месец дана наступаће у Србији региону и дијаспори у оквиру велике турнеје која ће трајати месец дана. Нови материал као и прошлог пута Никола Ђуричко је писао сам а тиче се његовог живота каријере и породице. И овај шоу има за циљ да исприча на духовит начин занимљиве детаље из његовог живота и каријере. Никола Ђуричко:’’SHOW BIZ?’’ је мој нови stand up шоуСкоро три године нисам наступао па сам се ужелео људи, публике.Имам пуно новог материјала, рецимо зашто су ме хватали у крагну, зашто сам морао да присуствујем порођају или зашто сам пријавио сина у полицију. То су само нека нова животна искуства и сазнања која желим да поделим са људима.” Џони златоусти, човек који речима лечи. Хумор за духовите.

Продаја карата је од 20. јануара у Спортској хали у Костолцу од 08:00 до 22:00 часа. На дан представе карте ће се продавати од 08:00 до 15:00 часова у Спортској хали у Костолцу, а од 15:00 часова до почетка представе на билетарници Дома културе у Костолцу.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!