Јована Кешански гостовала у Библиотеци у Костолцу

У Библиотеци у Костолцу, Огранку Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, у петак, 4. новембра, гостовала је Јована Кешански, новинарка и писац, чија страница има све више обожаватеља широм Србије.

Њени чланци се увелико читају у региону и бројни часописи преузимају њене текстове. Она прича оно о чему остали ћуте. Има храбрости да искрено износи своје ставове на дешавања из њеног живота, окружења и друштва.


Јована Кешански рођена је 30. августа 1980. године у Бачкој Паланци. Завршила је Гимназију у истом месту, након чега уписује Факултет Политичких Наука у Београду, смер новинарско – комуниколошки. Дугогодишњи је колумниста познат читаоцима портала Лола и Луфтика. Прву збирку прича “109 плетеница” објавила је октобра 2020. године и она је тренутно објављена у петом издању. Удата је и мајка је девојчице Срне.
Модератор вечери била је Рената Минић, дипломирани библиотекар саветник, која је са гошћом разговарала о њеним текстовима које објављује у многобројним медијима, о новој књизи и искуству са друштвеним мрежама и популарности које су јој донеле. Чланице женског књижевног клуба, који се састаје у Библиотеци у Костолцу, имале су прилику да разговарају са гошћом након књижевне вечери.
Снимак књижевне вечери биће ускоро доступан на сајту и ФБ страници Библиотеке.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!