У Костолцу одржана традиционална „Балонијада“

У среду 01. јуна 2022. године у Костолцу је одржана традиционална манифестација “Балонијада”.

Балонијада је почела дефилеом предшколаца улицама Kостолца, а затим су на платоу испред спортске хале, малишани из вртића „Мајски  цвет“ приказали интересантан програм окупљеним родитељима и тиме и званично обележили крај свог боравка у вртићу.

Присутним родитељима обратила се директорка ПУ „Љубица Вребалов“, Тања Лончар која је истакла да је поносна на предшколце, будуће ђаке прваке, који ће у септембру кренути у нове победе и започети своје осмогодишње образовање.

Наши предшколци очекујем од вас да будете успешни током будућег школовања. Желим вам да храбро и без страха кренете у сусрет будућности. Немојте се ничега бојати јер само вам је небо граница. Вама родитељима желим да се наоружате стрпљењем и да са овом дивном децом закорачате у ново доба са пуно топлине и разумевања.

Председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, честитао је малишанима на успешно завршеном предшколском
програму пожелевши им пуно среће од септембра у oсновној школи .

– Вашим васпитачицама желим да честитам на још једној завршеној предшколској генерацији и у име Градске општине Костолац велико ХВАЛА што васпитавате и образујете нашу децу .
Костолац је град угља и електричне енергије, град спорта ,
Костолац има свој Дунава и Виминацијума то је наше богатство
али ипак највеће богатсво сте управо ВИ моји предшколци , тако да
Костолац не мора да брине о својој Будућности .
У то име на крају драга децо желим Вам све најбоље Вама и вашим
породицама, и уживајмо сви заједно у данашњој приредби.

Будући прваци су се пуштањем балона опростили од васпитача и предшколске установе. Небо над градом зешаренело се најлепшим бојама, као што су били безбрижни и лепи вртићки дани.

Организатор манифестације је Предшколска Установа „Љубица Вребалов“ Пожаревац у сарадњи са Градском општином Костолац ивртићем „Мајски цвет“ Костолац. Техничку подршку пружио је Центар за културу Костолац.

Подршку будућим првацима испред ГО Костолац пружили су председник костолачке општине Серџо Крстаноски и његов заменик Дарко Грубетић, испред ПУ „Љубица Вребалов“, директорка Тања Лончар, испред ОШ“Јован Цвијић“ директорка Сунчица Марковић и испред Центра за културу Костолац директорка Јелена Шаманц
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!