УРЕЂЕЊЕ ДЕЧИЈИХ ИГРАЛИШТА У КОСТОЛЦУ

Градска општина Костолац у наредном периоду започеће радове на реконструкцији дечијих игралишта са уградњом нових реквизита на четири локације у Костолцу и то у улици Николе Тесле, Вељка Дугошевића, Стевана Немање и у Сарајевској улици.

На дотрајалим дечијим игралиштима биће уграђени нови реквизити са најмодернијом опремом и подлогом. Најмлађи суграђани уживаће играјући се на дечијим игралиштима са кулом, платформама, степеништем, пењалицама, тобоганима, заштитним панелима и украсним фигурама. Целокупни комплекс реквизита употпуниће и љуљашке са два седишта која имају заштитну рампу, љуљашке са седиштем које се састоји од круга причвршћеним ланцима за главну конструкцију, клацкалице направљене од челичне конструкције, пањићи и њихалице.

Такође, биће постављени и мултифункционални полигони које чини спајдер пењалица која се састоји од челичне конструкције и плетеног канапа. Висина пењалице износи 2,2 м, а дужина исте 2 м. Други ниво је мост који је полукружног облика са оградом која се састоји од канапа. Затим још један од мултифункционалних полигона чине висећи троугаони кругови за провлачење који су са 3 стране причвршћени канапом.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!