Служба за топлификацију „ТЕ-KО Kостолац“стоји на располагању од седам ујутру до 23 часа за све проблеме и примедбе у вези грејањем

Систем даљинског грејања у Костолцу функционише стабилно и сви корисници уредно се снабдевају топлотном енергијом. Овогодишња грејна сезона почела је у првој половини октобра.

Топлотна енергија која се користи за даљински систем грејања Пожаревца, Kостолца и припадајућих насеља производи се у огранку „ТЕ-KО Kостолац“.

Машински инжењер, Гордана Павловић из Службе за топлификацију „ТЕ-KО Kостолац“ каже да је 6. октобра почело пробно пуштање у рад система грејања, што представља први корак пред почетак грејне сезоне. –Наша служба на почетку грејне сезоне има највише посла и позива. Настојимо да пружимо оптимално одржавање, како би сви корисници система даљинског грејања били задовољни.

Према речима Гордане Павловић Служба за топлификацију стоји на располагању од седам ујутру до 23 часа за све проблеме и примедбе у вези грејањем. Телефон дежурне службе 012/241-703. Покривају подручје Градске општине Kостолац и села Стари Kостолац и Дрмно.

Она истиче да је сарадња са Градском општином Костолац одлична и са се последњих година интензивно радило на проширењу топлификационе мреже.

Иначе ово је период када ова служба има највише позива које упућују корисници, када примете да у њиховом домаћинству има одређених проблема са грејањем.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!