ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ПОЛУМАРАТОНУ: 5. КОСТОЛАЦ ВИМИНАЦИЈУМ ПОЛУМАРАТОН,,ТРКА ЛЕГИОНАРА”

Центар за културу “Костолац”, Маратон Тим Пожаревац, „Viminacium Adventure“, „Viminacium Rimski Gad“ i „Legijski Logor“ организују 5. КОСТОЛАЦ ВИМИНАЦИЈУМ ПОЛУМАРАТОН ,,ТРКА ЛЕГИОНАРА” који ће бити одржан 11. септембра 2021. године.

Покровитељи манифестације су: Град Пожаревац и Градска општина Костолац.

Планиране су четири трке:

„Трка легионара” – полумаратон 21,1 км и првенство Србије у полумаратону – старт у 10:00 часова

„Трка Виминацијум” (дужина 10 км) – старт у 10:00 часова“Трка задовољства Костолац” (дужина 5 км) – старт у 10:00 часова

„Трка Маратончића” (дужина 100 м) – старт у 9:30 часова Стаза ће бити максимално проходна, безбедна и јасно обележена.

Стазу ће обезбеђивати полиција и лиценцирано обезебедђење. Дуж стазе ће се налазити обележена возила трке, полиције и хитне помоћи. Окрепне станице биће инсталиране на свака 3км, свака друга окрепна станица имаће воће и спортски изотоник. Стаза “Трке задовољства Костолац” на 5км иде према селу Острово и на 2,5км од старта је окрет. Стаза ,,Трке Виминацијум” на 10км иде у једном правцу и смеру и пружа се од старта свих трака до циља у Виминацијуму. Стаза полумаратона има два окрета и понављање стазе у једном делу. Трчи се из центра Костолца градском зоном према Острову и Старом Костолцу, потом према Виминацијуму где је и циљ трке. За додатне информације пратите ФБ догађај 5. Костолац Виминацијум полумаратон “Трка легионара”.

ПРИЈАВА:

Стартнина за полумаратон – “Трка легионара” износи 1200 динара

Стартнина за 10 км – “Трка Виминацијум” износи 1200 динара

Стартнина за 5 км – “Трка задовољства Костолац” бесплатна, пријава на дан трке

Стартнина за 100 м – “Трка Маратончића” бесплатна, пријава на дан трке

Информације о уплати стартнине путем https://runtrace.net/kostolac2021

Пријавни центар за ,,Трку Маратончића” – 100 м и ,,Трку задовољства Костолац”- 5 км биће код Старта свих трка – Спортска хала у Костолцу где је обезбеђен паркинг за аутомобиле и аутобусе.

Пријавни центар за ,,Трку Легионара” – 21,1 км и ,,Трку Виминацијум”- 10 км биће у археолошком парку Виминацијум где је обезбеђен паркинг за аутомобиле и аутобусе, женска и мушка свлачионица као и гардероба која ће бити под надзором организатора.

Стартни пакети се могу преузети групно или клубски од 6. до 11.9.2021. године уз претходну најаву организаторима трке. У том смислу јако је важно да прецизно и истоветно унесете податке за групу или клуб на порталу за пријављивање такмичара https://runtrace.net/kostolac2021

НАПОМЕНА: Последњи аутобуси са такмичарима из Виминацијума ка старту трке крећу 9:00 часова. Сваки аутобус ће имати свог водича.

СТАРТНИ ПАКЕТ

Уплатом стартнине од 1200 динара од 1.09. до 9.9.2021. г. стартни пакет садржи: промо кесу, стартни број, флашицу воде, изотоник, магнезијум, балзаме за регенерацију мишића, бон за ручак, промотивне материјале пријатеља трке и финишерску медаљу на циљу.

Пријава и уплата стартнине од 1200 динара ће бити могуће и на дан трке 11.9.2021. г. али том пријавом се добија само стартни број у пријавном центру и финишерска медаља након проласка кроз циљ.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!