Изложба ручних радова поводом 6. августа – Дана рудара

У организацији Удружења Градске општинске организације инвалида рада Kостолац, поводом 6. августа – Дана рудара одржана је изложба ручних радова, чији је реализатор Бојка Алексић.

Садржајна и богата изложба отворена је 5. августа у 8 часова у просторијама Удружења, а сви љубитељи народних рукотворина могли су током целог дана да посете изложбу и уживају у богатим и разноврсним радовима. 

Изложба је имала такмичарски карактер, а поред диплома и скромних новчаних награда које су уручене најбољима, додељиване су и захвалнице свим учесницама. Жири кога су чинили Светлана Ристић, Славица Ђорђевић и Верица Лазаревић, имао је тежак задатак, а одлучивале су само нијансе.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је image-29.png

Прво место по оцени жирија освојила је Милошевић Бисенија, друго место заузела је Радиновић Мира, а треће место припало је Јанковић Биљани.

Пре затварања изложбе уприличено је мало дружење чланица. Вече је било употпуњено поезијом Мире Радиновић, Драгице Цвејић Наков и Биљане Јанковић које су чланице удружења.

Да је изложба била више него успешна говори и велики број посетилаца, што је показатељ да домаћа радиност није заборављена и да се организовањем оваквих изложби доприноси очувању наше богате народне традиције.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је image-34.png

Иначе изложбени материјал, израдиле су жене – чланице Удружења Градске општинске организације инвалида рада у Kостолцу, које су својим радовима представиле себе, свој труд, рад и стрпљење.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!