У Костолцу одржана XXIII Национална изложба паса свих раса

У недељу, 27. јуна у организацији Kинолошког удружења „Дунав“ Kостолац, одржана је XXIII Национална изложба паса свих раса, која је и ове године била на завидном нивоу. На стадиону „Бора Бека“, своје псе представило је 218 излагача, а спретност паса на изложби оцењивале су кинолошке судије и то:

Дејан Гујаничић  I  FCI група, део II, X FCI група;

Миодраг Никић група део II, V FCI група, део IX;

Иван Васиљевић III, VIII FCI група

Панић Предраг VII FCI група;

Синиша Санчанин IV, VI, IX FCI група.

Изложбу је отворила Тијана Конрад, директор изложбе која је и председник Kинолошког удружења „Дунав“. Она је том приликом представила судије, а затим излагачима пожелела да освоје много награда и понесу лепе успомене из Костолца.

На манифестацији је представљено 75 раса у разним категоријама. То су такозвани разреди, беба, најмлађих, младих, интермедиа, отворен, радни, шампиони и наравно ветерана (пси старији од 8 година). Након вишечасовног оцењивања на крају је из свих категорија за најлепшег пса изложбе  проглашенa велика пудла бела JASENAK FINE DIAMOND, власништво М. Дошена.

Пријатна искуства предходних година резултирала су великим бројем изложених паса различитих раса из земље и иностранства. Изложба је организована, уз подршку Kинолошког савеза Србије и локалне самоуправе.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!