Млади понос Костолца: Медаље, успеси и признања нижу се из дана у дан

У скупштинској сали Градске општине Костолац, у четвртак, 3. јуна одржан је пријем за ученике костолачке Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ који су освојили друга места на Републичким такмичењима у гимнастици и рукомету, као и за ученика 8. разреда Основне школе „Јован Цвијић“ Милана Максимовића, који је освојио прво место на Републичком такмичењу из српског језика и књижевности (максималних 20 поена).

Добродошлицу су им пожелели председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек, помоћница председника Маја Здравковић, члан Већа Града Пожаревца ресорно задужен за месне заједнице, Иван Пантић и чланица Већа Градске општине Костолац ресорно задужена за спорт и културу, Маријана Божић.

– Велико је задовољство што наши млади људи, Kостолчани пред којима је будућност и лична, али и друштвена, постижу резулате којима можемо да се поносимо, рекла је председница Скупштине Градске општине Костолац Милена Церовшек честитајући младима на оствареним резултатима.

Градска општина Костолац постаје општина са најбољим младим спортистима у Србији. Једна мала средина која има нешто више од 14 хиљада становника освојила је у кратком временском интервалу четири златне и две сребрне на републичким такмичењима, што је успех који Костолчани не памте, истакао је председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски.

Уложено време и упорност дали су разултате на које смо сви ми поносни, а пре свега ваше породице, тренери и наставници. Тај успех свакако утиче на ваш живот као и на друштво због чега ћете од Градске општине Костолац увек имати подршку“, нагласила је чланица Већа Градске општине Костолац Маријана Божић.

Том приликом председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски и чланица Већа ресорно задужена за спорт и културу Маријана Божић уручили су пригодне поклоне спортистима, њиховим наставницима, тренерима и помоћници директорке ОШ „Јован Цвијић“ Весни Николић, као и вд. директорки Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ Нели Алексић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!