Фудбалски клуб „Рудар“ прославио крсну славу Светог Василија Острошког

На стадиону „Бора Бека“ у среду, 12. маја Фудбалски клуб „Рудар“ у службеним просторијама клуба, прославио је крсну славу Светог Василија Острошког. Из Управе клуба истичу да због вируса Covid 19 нисu били позвани сви спортски пријатељи клуба и надају се да ће следеће године обележити славу како доликује.

Овогодишњи домаћин и колачар био је Срђан Радовановић, члан Већа Градске општине Костолац, који је славу предао Дарку Грубетићу, заменику председника костолачке Градске општине.

Овом приликом, господин Радовановић, упутио је честитке свим члановима Фудбалског клуба „Рудар“, пожелевши им пуно нових спортских успеха и да у пролећној сезони остваре што бољи пласман, односно прво место на табели, обзиром на чињеницу да руководство клуба и играчи улажу огроман труд и рад. Такође је истакао да ће Градска општина Костолац и даље помагати клубу у складу са својим могућностима.

Господин Радовановић је подсетио да Градска општина Костолац улаже значајна средства и у побољшање спортске инфраструктуре у Костолцу како би спортски клубови имали оптималне услове за рад. На крају је истакао да му је посебна част што је овогодишњи колачар и домаћин славе клуба који представља институцију на териотирији Градске општине Костолац са традицијом дужом од 80 година.Фудбалски клуб „Рудар“ Костолац своју славу обележио је скромно, а ломљењу славског колача присуствовао је Серџо Крстаноски, председник Градске општине Костолац и најуже руководство клуба.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!