Почела вакцинација запослених ЕПС-а против COVID-19

Група рудара „Електропривреде Србије” предвођена Милорадом Грчићем, в. д. директора ЈП ЕПС примила је вакцине против COVID-19.

– Вакцинација против коронавируса је борба за животе грађана Србије.  Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу, наша земља је сада у самом светском врху по вакцинацији грађана. Лично председник Вучић ми је нагласио да су приоритет у вакцинацији рудари. Они су ослонац стабилности електроенергетског система, а без електричне енергије нема живота – рекао је Грчић приликом вакцинације.

Он је истакао да је процедура вакцинације организована перфектно и да је одзив рудара ЕПС-ових огранака „Колубара“ и „Костолац“ одличан.

– Примили смо кинеску вакцину, коју су провериле и одобриле надлежне институције у Србији. Нисам стручан у овој области, али сви грађани су свесни да су, захваљујући проналаску вакцине, многе болести искорењене. Захваљујући борби председника Вучића за набавку вакцина против COVID-19, грађани Србије добили су шансу да се међу првима у свету заштите од овог опасног вируса – рекао је Грчић.

Извор: http://www.eps.rs/

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!