ОШ „Јован Цвијић“: Поклон пакети – првацима

Град Пожаревац традиционално, поводом почетка школске године и поласка у школу, ђацима првацима у свим основним школама на свом подручју, уручује пригодне поклон пакете  као симболичан гест пажње и подршке за почетак школовања.

У Основној школи „Јован Цвијић“ у Костолцу данас је пригодне пакетиће са школским прибором првацима уручио председник Градске општине Kостолац, Серџо Kрстаноски са својим сарадницима.

У име Града Пожаревца и Градске општине Костолац Крстански је пожелео свим ученицима, учитељима и наставницима Основне Школе „Јован Цвијић“срећан и успешан почетак нове школске године, а посебно првацима који су први пут у школским клупама и којима је подршка најпотребнија.

Град Пожаревац, брине о бољим условима живота свих наших суграђана, а посебно најмлађих. Захваљујући томе данас делимо школски прибор за пет одељења у Костолцу и четири издвојена одељења у Петки, Острову, Старом Костолцу и Кленовнику.“- рекао је Крстаноски подсетивши да је Град Пожаревац преко Канцеларије за управљање јавним улагањима пре три године, обезбедио преко 97 милиона динара за комплетну реконструкцију школе.

Марина Митровић, директорка се у име школе захвалила Граду Пожаревцу и Градској општини Костолац на поклон пакетима који су уручени ђацима првацима. „Ово можда и јесте мали знак пажње, али је измамио велике осмехе нашим најмлађим ученицима, којих ове године имамо 151 од тога 129 у централној школи.“

Додела пакетића првацима организована је у складу са свим важећим мерама заштите и прилагођена условима који су успостављени у школама.

Иначе, поклоне су поред председника Градске општине Kостолац, Серџа Kрстаноског и његовог заменика Дарка Грубетића, најмлађим школарцима уручили чланови Већа Маријана Божић, Бајрам Морина, Милица Јовић и Срђан Радовановић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!