Виртуелна промоција књиге Магдалене Реџовић

У организацији Центра за културу Костолац и Удружења за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ у четвртак, 3. септембра, одржано је виртуелно представљање књиге „Љубав и ситнице“ Магдалене Реџовић.
О књизи су говорили: Магдалена Реџовић, ауторка књиге, Гордана Славковић, професорка српског језика и књижевности, Соња Цолић, професорка српског језика и књижевности, Невена Вуксановић, библиотекар и Рената Минић, председница Удружења „Од књиге до душе“.  
Објављивање књиге „Љубав и ситнице“ део је пројекта „Кроз песме зборим“ подржаног од Градске општине Костолац. 

Магдалена Реџовић рођена је у Руми 1974. године где је завршила основну школу и гимназију. Дипломирала је на Филозофском факултету у Новом Саду и стекла звање професора српског језика и књижевности. од 1999. године ради у Костолцу у Основној школи „Јован Цвијић“. Живи у Костолцу са супругом и двоје деце.
До сада је објавила једну ауторску збирку прича „Азбучница од ситница“ (Мало Црниће, 2018.). Песме и приче објављује у часописима за књижевност „Мајдан“, „Стиг“ и штампаним и електронским зборницима. Члан је удружења „Од књиге до душе“ са којим учествује у свим акцијама у којима се промовише традиција и култура овог краја, Књижевног клуба „Стишка свитања“ и сарађује са Клубом љубитеља књиге „Мајдан“.

Снимак промоције можете погледати овде.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!