Да Наташа победи! Будимо хумани!

Наташа Савић бивша директорка ПД „Рио Kостолац” оболела је од карцинома. Пре две године јој је дијагностикован инвазивни карцином дојке, а тренутна дијагноза гласи: метастазе на костима и коштаној сржи Ц79.5. Како би се излечила од ове опаке болести потребна јој је новчана помоћ за даље лечење.

 

                         ПОМОЗИМО НАТАШИ ДА ШТО ПРЕ ОДЕ У ТУРСКУ!

 

Средства можете уплатити на текући рачун на име Наташа Савић 170001053843200053

UniCredit banka

Наташа Савић

IBAN: RS35170001053843200150

SWIFT: BACXRSBG

BANK: Unicredit bank

JSC

Serbia

„Обраћам вам се са молбом за хитну помоћ за наставак лечења од карцинома са метастазама на костима и коштаној сржи Ц79.5. Протекле две и по године све сам сама финансирала и остала сам без средстава за даљу борбу са овом опаком болешћу. После свих терапија стање је у прогресији. Још два пршљена су захваћена и морам да примам Зомету, терапије које се купују. У Србији се дају само у приватним болницама.
Kонтактирала сам докторе у иностранству и тражим начин да продужим свој животни век. А трошкови су огромни. Не губим наду да могу да продужим живот, али не могу сама. Зато се обраћам вама молбом за помоћ. Пре две године ми је дијагностикован инвазивни карцином дојке, кроз напорну борбу и лечење на Институту за онкологију и радиологију Србије, хемиотерапије, операције и зрачења успели смо да, карцином дојке, излечимо. Мислила сам да је то крај мом проблему са овом суровом болешћу, прве контроле су показале да је све у реду. Од априла ове 2019.године након нове контроле, појаве неконтролисаних болова, разна снимања и дијагностиковања показују нешто чему се нисмо надали. Болест је узнапредовала, тачније речено, метастазирала. Тако да данас моја дијагноза гласи: метастазе на костима и коштаној сржи Ц79.5
Терапије су кренуле имала сам зрачења и шест циклуса хемиотерапије. Kако ова болест изискује и додатна средства како за јачање организма (имунитета), суплементе исхрани и разне имуно терапије, тако и за лечење и моју жељу да се обратим и потражим све што би могло да донесе бољитак или бар да успем да продужим коју годину живота. Моја породица и ја нисмо у прилици да финансијски поднесемо сав терет ове тешке борбе, те вас молим да, ако сте у било каквој могућности, помогнете да сакупим средства и приуштим себи лечење и опоравак“, каже Наташа.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!