Започели припремни радови за асфалтирање улице Николе Граонића

У Градској општини Костолац током ове грађевинске сезоне вредно се радило на уређењу путне инфраструктуре, како у Костолцу тако и у сеоским насељима. Према речима председника Градске општине Костолац, Серџа Крстаноског почели су радови на реконструкцији  улице Николе Граонића, а поред новог асфалта у дужини од 150 метара, биће реконструисани тротоари у дужини од 250 метара(са обе стране) и паркинг иза костолачке пијаце. Он се том приликом захвалио градоначелнику Града Пожаревца Банету Спасовићу на средствима која су у току 2019. године издвојена за Градску општину Костолац за асфалтирање путева.

 

 

Крстаноски је подсетио да се у току лета радило на ширењу топлификационе мреже на овој локацији, па су радови на реконструкцији улице били неопходни. Радови на ширењу топлификационе мреже круга пијаце завршени су 14. новембра, дужина инсталација је 850 метара за 55 објеката (локала и домаћинстава), вредности око 40 милиона динара, па су се са завршетком ових радова створили и услови за реконструисање улице која се налази на поменутој локацији.

Почетку радова присуствовали су председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски и председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек са својим сарадницима.

 Вредност инвестиције износи 7.855.420,27 динара, а сама реконструкција улице са новом асфалтном подлогом обухвата деоницу улице Николе Граонића, почев од улице Боже Димитријевића до почетка Поречке улице. 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!