Представа „Откачене” одушевила костолачку публику

У понедељак, 11. новембра у оквиру манифестације „Новембарски дани културе” коју организује Центар за културу „Костолац” одржана је представа „Откачене”.

 

 

Урнебесна комедија „Откачене” освојила је костолачку публику актуелним темама, шареноликим ликовима препознатљивим из свачије свакодневице, а све кроз узбудљив заплет. Овај позоришни комад дотиче се најразличитијих питања и проблема, кроз које пролазе жене данас у пословном, мушко-женском, породичном, као и пријатељском односу. Подршка, љубав и сигурност, у оквиру једне породице, су ствари које чине њихов однос, као и шале на међусобни рачун које су саставни део њихових живота још од времена најранијег детињства и њихов специфичан одговор на све проблеме који их окружују.

Моника Ромић глумица и редитељка је кроз ову представу окупила сјајну глумачку екипу. Поред шармантне глумице играју и Златија Ивановић, Славица Љујић, Даница Радуловић Јована Младеновић и Борис Миливојевић. Kао специјални гост у улози хирурга појављује се Игор Лазић Ниггор. Урнебесна комедија „Откачене” је костолачку публику добро насмејала и забавила, а она је за узврат глумачку екипу наградила великим аплаузом на крају представе.

 

Малу, али запажену улогу у представи имала је Костолчанка, Миња Ђаловић, која је својим талентом за глуму одушевила публику.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!