Потпредседник СНС Милош Вучевић у Пожаревцу

Потпредседник СНС Милош Вучевић, заједно са високим страначким званичницима из председништва и извршног одбора посетио је ГрО СНС у Пожаревцу.

Према речима Вучевића, циљ посете свим градским и општинским одборима у Браничевском округу је разговор са чланством, припрема изборне кампање и анализа актуелне политичке ситуације. Такође говорио је о  најактуелнијим  дешавањима на Косову и Метохији, о односу Србије према Републици Српској и суседима и регионалној стабилности.

Он је оштро осудио нападе на новинарку РТС-а Оливеру Јовићевић, наводећи да због „бруталног вређања и претњи“ овог пута треба алармирати комплетну јавност.

 

 

Председник ГрО СНС Пожаревац Бане Спасовић говорио је о резултатима које ГрО СНС постигао у претходним годинама, али и о даљим плановима и истакао:

Наш програм је уграђен у Стратегију развоја Града Пожаревца, али је и заснован на идејама и размишљањима председника СНС Александра Вучића, а то је пре свега односи на улагање у просвету, школство, пољопривреду, спорт, комуналну инфраструктуру и путну мрежу”, рекао је Спасовић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!