Костолац: Акција активиста Месних одбора СНС

Чланови Месног одбора СНС у Костолцу, заједно са Месним одборима села Острово, Стари Костолац, Петка и Кленовник, организовали су и реализовали акцију сређивања и уређења јавних и зелених површина у МЗ Острово. Ова акција је спроведена поводом организовања „Островаћког бећарца“, манифестације која из године у годину окупља све већи број учесника и посетилаца, и која је у великој мери допринела  туристичкој промоцији наше Градске општине, па читавог краја.

Активисти Српске напредне странке у претходним недељама радили су на кошењу неуређених зелених површина дуж пута за плажу „Топољар” и дуж пута за насеље Острово. Уклоњено је растиње и сакупљен је сав отпад. Покошена је трава на стадиону ФК „Дунав”, али су уређене  и зелене површине око њега. Ово је само почетак, великих акција на уређењу зелених површина, на територији Градске општине Костолац, рекао је актуелни председник ГО Костолац Серџо Крстаноски, који је и један од повереника МО СНС Костолац.

Он је том приликом најавио у наредном периоду наставак оваквих и сличних акција када је реч о уређењу животне средине и стварању још бољих и погоднијих животних услова за све суграђане.  Наредне акције биће усмерене на уређење градског парка, спортских терена на плажи, и нових страначких просторија.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!