Слађан Богдановић и Иван Недељков тренери кадета и пионира новоформираног клуба „Рудар 1933”

                                                                                                     Након вишегодишње паузе и неколико покушаја да се оформи школа фудбала у Костолцу, фудбалски клуб „Рудар 1933”поново ће имати омладинско – пионирске погоне. 

Локална самоуправа подржала је овај пројекат како би се Рудар што пре вратио на место које му је припадало пре више од 10 година. Модерни концепт тренинга и фифа лиценцирани тренери чиниће базу школе фудбала која деци нуди најбоље услове за тренирање и напредовање.

Омладинско – пионирска школа званично почиње са радом од 13. јула када се планирају први тренинзи и први лекарски прегледи за кадете и пионире. Пионири ОПК „Рудар 1933” играће Подунавско – Шумадјиску лигу, а кадети ОПК „Рудар 1933” ће играти другу кадетску Подунавско-Шумадиску лигу.

 

 

У оквиру школе фудбала постоји више узрасних селекција и узрасних категорија – од најмлађих петлића до најстаријих кадета. Сваку селекцију води један тренер, а све са циљем да се деци пружи адекватан стручан и квалитетан рад на тренинзима. 

Рад у школи фудбала биће комплексан, а обављаће га шест тренера, од којих ће двојица радити са голманима.

Са узрасном категоријом пред-петлићи, петлићи и старији  петлићи (2008 ,2009, 2010, 2011 годиште), радиће следећи тренери:

                – Ненад Ивановић  лиценца УЕФА  „Ц ”

                – Миша Мушић    лиценца УЕФА  „Ц”

                – Бојан Павловић лиценца   УЕФА  „Ц”

                 – Игор Бура – тренер голмана

Са узрасном  категоријом  пионира који ће играти пионирску  лигу  „Подунавско -Шумадијска група” у сезони 2019-2020. године (узраста 2005, 2006, 2007. годиште) радиће тренер  Иван Недељков 

Са узрасном  категоријом  кадета који ће играти другу  кадетску  лигу  „Подунавско-Шумадијска група” у сезони  2019-2020. године (узраста 2003- 2004. годиште) радиће тренер Слађан Богдановић лиценца УЕФА „Ц”

Акценат овог клуба је да деца заволе фудбал и да створе основу за бављење спортом кроз живот. Kлуб ће настојати да уз залагање тренера развије координативне, техничко – тактичке и кондиционе потенцијале перспективних играча. Основни задатак, школе фудбала јесте да подстакне индивидуални напредак сваког појединца, како у учењу и савладавању фудбалских вештина тако и у учењу основних људских и социјалних вредности. 

Школа фудбала тренутно врши упис деце.  Све потребне информације заинтересовани родитељи и будући полазници могу да добију лично у просторијама клуба ОПК „Рудар 1933” у улици Боже Димитријевића бб.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!