Апел комуналне инспекције

Дана 10.06.2019. године, отпочели су радови на изградњи топлопредајне станице прикључног топловода дистрибутивне топлификационе мреже и типских прикључака на локацији „ТПС Градска пијаца” у Костолцу. Радовима су обухваћене следеће улице: Николе Граонића, Задругарска и Боже Димитријевића.

Моле се грађани улице Николе Граонића, и несавесни грађани из других улица да комунални отпад из индивидуалних домаћинстава не одлажу у улици Николе Граонића, јер је предвиђено да се док трају радови комунални отпад одлаже у контејнере који су постављени поред продавнице „МИЦА” – „Унион МЗ”, како би се извођачима поменутих радова омогућио несметан рад, на реализовању пројекта ширења топлификационе мреже. 

 

 

Иако наши суграђани имају добре и здраве навике, нажалост, очигледно и даље постоје појединци који одлажу отпад несавесно. Зато и овом приликом позивамо оне који који су у време извођења радова, на ширењу топлификације локације „ТПС Градска пијаца”, индивидуални отпад одлагали код продавнице „Лилић” и код кафеа „МДС”‚ да убудуће комунални отпад одлажу у контејнере који су постављени поред продавнице „МИЦА”.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!