Представљање књиге „Са друге стране облога“, аутора Богдана Стевановића Блогдана

Библиотека у Костолцу, Одељење Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац позива Вас у понедељак, 15. априла 2019. године, у 19 часова на представљање књиге „Са друге стране облога“, аутора Богдана Стевановића Блогдана.
Улаз слободан.
 
О аутору:
Богдан Стевановић Блогдан рођен је у Београду 17. децембра 1988. године. Завршио је Тринаесту београдску гимназију, а након тога је дипломирао на Географском факултету Универзитета у Београду на Одсеку за туризмологију.
После основних студија похађао је мастер студије туристичког новинарства на Универзитету Аутонома у Барселони. Аутор је пројекта Свет доступан свима, основаног са циљем пружања информација о туристичким дестинацијама особама које користе инвалидска колица. Један је од оснивача хуманитарног покрета Покажи мало да ти је стало. Изабравши име Блогдан, од децембра 2014. године пише истоимени блог који је за две године окупио више од 100 хиљада пратилаца. Приче са блога преносили су водећи онлајн и штампани медији у земљи и региону.
До сада је објавио две књиге: Облоге од мастила (Вулкан, 2018) и Са друге стране облога (Вулкан, 2019).
Књига Са друге стране облога има два дела, односно два поглавља, а читалац бира да ли ће је читати од почетка или од краја, јер је крај заправо нови почетак. Поглавље Облоге садржи приче у којима Блогдан даје портрет времена у ком живимо, суочавајући нас са свим оним пред чим затварамо очи и стежемо срце. Поглавље Ране садржи приче у којима је промењена перспектива приповедања, па сада приче причају не само јунаци већ и предмети – што посебно доприноси атмосферичности. Многе приче прате илустрације и цитати.
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!