Изабрани нови чланови Већа Градске општине Костолац

На седници Скупштине Градске општине Костолац, којом је председавала Милена Церовшек изабрани су нови чланови Већа. Претходно су разрешени дужности већници Марија Миличевић, Саша Грубетић и Никола Лазић. Умести њих изабрани су Маријана Божић, Милан Ђаловић и Морина Бајрам.

Нови чланови Већа изабрани су на предлог председника костолачке општине, Серџа Крстаноског, који је изразио уверење да ће нови чланови Већа, битно допринети ефикасности његовог рада.

Већници су изабрани тајним гласањем, а њихов избор подржало је 15 одборника.

Маријана Божић биће задужена за ресор спорта, културе и туризма, док ће ресорно задужење  Милана Ђаловића бити  инфраструктура и заштита животне средине. Морина Бајрам биће задужен за – ресор просвета, социјална питања, верске заједнице и НВО.

На дневном реду 10. редовне седнице Скупштине Градске општине Костолац, поред избора нових чланова Већа, донето је Решење о давању сагласности на нови Статут Установе Центар за културу „Костолац”. Уводно излагање о овој тачки дао је председник Управног одбора Центра за културу „Костолац” Живко Гошев, а затим је директорка Центра за културу „Костолац” Јелена Шаманц истакла да је разлог доношења новог Статута, уследио након измене назива поменуте установе.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!