Одржана 8. ванредна седница Већа Градске општине Костолац

Веће Градске општине Костолац је 02.03.2019. године, одржало 8. ванредну седницу, којом је председавао Серџо Крстаноски председник Градске општине Костолац, а на дневном реду нашле су се три тачке.

Најпре је усвојен предлог Одлуке о давању сагласности на нови Статут Установe Центар за културу „Костолац“, коју је донео Управни одбор Установe Центар за културу „Костолац“ дана 01.03.2019. године. Овај предлог биће достављен Скупштини Градске општине Костолац на разматрање и одлучивање.

На Већу је донет и Закључак којим се прихвата предлог за обезбеђивање додатних средстава пo захтеву Установе Центар за културу „Костолац“, за додатна средства бр. 01-164-313/19 oд 01.03.2019. године за куповину материјала за пољопривреду, са изјашњењем руководиоца Групе за буџет, финансије, јавне набавке, статистику и послове информационе технологије и комуникације у Управи Градске општине Костолац.

Костолачки већници утврдили су и предлог Одлуке о давању мишљења на предлог Одлуке о доношењу плана детаљне регулације „Драгуљ“, у Костолцу. Овај предлог биће достављен Скупштини Градске општине Костолац на разматрање и одлучивање.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!