Пројекције филмова у Дому културе 17. и 18. јануара

У четвртак и петак, 17. и 18. јануара у Дому културе у Костолцу биће пројекцијa филмa „TAXI BLUZ“ 2D у следећим терминима:
17. јануар са почетком у 16:00, 18:00 и 20:00 часова;
18. јануар са почетком у 18:00 и 20:00 часова.

Ова узбудљива, романтична комедија истовремено је и шармантни „road movie“ у којој је главни јунак приче Марко (Андрија Милошевић), симпатични, пропали драматург који годинама ради као таксиста. Његове авантуре пратићемо током једне урнебесне ноћи, када се наизглед нормалан радни дан на његовом послу претвара у хаос, јер се у такси возило ушуња мали Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за оцем. Њихова вожња ће се претворити у гомилу сулудих ситуација у којима ће учествовати мноштво ликова које ће продефиловати кроз такси.
Главне улоге у увој урнебесној причи чији сценарио потписују Марко Бацковић и Марко Јоцић тумаче Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Борис Комненић и Никола Пејаковић.

 

 

У петак, 18. јануара у Дому културе у Костолцу биће пројекцијa филмa “СНЕЖНА КРАЉИЦА” 3D са почетком у 16:00 часова.

Снежна краљица, са темом вечне борбе добра и зла, испричана је кроз доживљаје дечака Каја и девојчице Герде. Њихове авантуре у леденом свету без емоција написане још давне 1845. године и данас због изузетне слојевитости, свевременске поруке и, пре свега, бујне маштовитости, одушевљавају како најмлађе тако и старију публику.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!