Izgradnja fekalne kanalizacije u Prvomajskoj ulici u Kostolcu

Gradska opština Kostolac pristupila je izrgradnji fekalne kanalizacije u Prvomajskoj ulici, u dužini od 275 metara. Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski je danas sa svojim saradnicima obišao radove čija vrednost iznosi 3.200.000,00 dinara. Radovi su povereni firmi „Milanić“ d.o.o Sopot, iz Smedereva, koja je dala najpovoljniju ponudu.

 

 

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski je tom prilikom istakao da ukupne kapitalne investicije na teritoriji kostolačke opštine za 2018. godinu iznose preko 160 miliona dinara.

Investicije koje su finansirane iz budžeta grada Požarevca i Fonda za zaštitu životne sredine odnose se na putnu i komunalnu infrastrukturu, a Gradska opština Kostolac finansiraće širenje toplifikacione mreže” – rekao je Krstanoski.

Prema rečima predsednika uskoro će se pristupiti izgradnji toplifikacione mreže u Bazenskoj ulici na Kanalu i Kobalovoj ulici u Starom Kostolcu. Projekat širenja toplifikacione mreže u krugu pijace je završen i nakon raspisivanja Javne nabavke pristupiće se njegovoj realizaciji.

Očekuje se početak realizacije najvažnijeg kapitalnog projekta, koji se finansira iz Fonda za zaštitu životne sredine – Zamena, rekonstrukcija i formiranje drvoreda na području Gradske opštine Kostolac, kao i rekonstrukcija drvoreda i uređenje zelene površine u centralnom parku u Kostolcu. Vrednost radova koji će se realizovati u naredne tri godine iznosi preko 51 milion dinara”- istakao je predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski.

 

 

Radove izrgradnji fekalne kanalizacije u Prvomajskoj ulici pored predsednika Gradske opštine Kostolac, Serdža Krstanoskog obišli su zamenik predsednika Dalibor Ilić, zamenik predsednika Skupštine Rajko Božić, pomoćnik predsednika Bajram Morina i članovi Veća Saša Grubetić, Dragan Ranisavljev i Marija Miličević.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!