Predstavljanje knjige Magdalene Redžović „Azbučnica od sitnica”

Predstavljanje knjige Magdalene Redžović „Azbučnica od sitnica” održaće se u sredu, 31. oktobra 2018. godine sa početkom u 19:00 časova u Biblioteci u Kostolcu.

O autorki:
Magdalena Redžović je rođena u Rumi 1974. godine, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Živi i radi u Kostolcu, sa suprugom i dvoje dece. Profesor je srpskog jezika i književnosti i ovo je njena prva knjiga.

O njenoj knjizi rekla je Gordana Slavković:

U Magdaleninim pričama svako može da pronađe sebe. Autorka kroz prizmu sopstvenog života slika i stvarnost svakog od nas. I uči nas. Kao dobar pedagog neprimetno i bez suvoparne didaktike. Ali uporno i zanimljivo. Vodi nas kroz gramatiku, otkriva kulinarske tajne, deli recepte, savetuje kako da razlikujemo bitno od nebitnog, dobro od zla. U njenim pričama sve je moguće. Ono što je malo, postoje veliko. Ono što je udžbeničko gradivo, postaje zanimljivost iz života. Ono što je zamršeno i teško u duši, postaje lakše i jednostavno kad se kaže i kad se sa nekim podeli. A Magdalena je sa nama podelila deo svog sveta.. I postala bogatija.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!