Održan 10. jubilarni turnir u rukometu na pesku

Na otvorenim terenima Sportsko rekreativnog centra „Topoljar“ u subotu, 28. jula, uspešno je organizovan 10. tradicionalni turnir u rukometu na pesku u ženskoj konkurenciji. Za titulu pobednika nadmetalo se 100-ak rukometašica okupljenih u 10 ekipa – šest u seniorskoj i četiri mlađoj kategoriji. Pored Kostolca učestvovale su ekipe iz Požarevca, Beograda, Topole i ženski rukometni klub iz Kolubare.

Turnir u rukometu na pesku u kategoriji seniorki osvojile su veteranke kostolačkog „Rudara“, drugo mesto osvojila je ekipa iz Kolubare, a treće mesto zauzeo je ŽRK „Požarevac“.  Za najbolju igračicu proglašena je Ana Blagojević (ŽRK „Rudar“), najbolji strelac je bila Nešić Milica iz Kolubare,  a najbolji golman na takmičenju Trajković Danijela iz ekipe veteranki kostolačkog „Rudara“.

Turnir u rukometu na pesku za mlađe kategorije osvojila je ekipa ŽRK „Požarevac“, drugo mesto je osvojila ekipa ŽRK „Kolibri“ Gornja Trnava, a treće mesto ŽRK „Rudar“ . Najbolja rukometašica takmičenja mlađih kategorija je Stanojević Valentina, najbolji strelac Vratonjić Andrea, dok je za najboljeg golmana proglašena Jeftinijević Marija.

Pehare i medalje najboljima je uručio predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski poželevši im puno uspeha u daljoj sportskoj karijeri.

Desti jubilarni turnir u rukometu na pesku organizovali su Ženski rukometni klub „Rudar“, Kulturno sportski centar „Kostolac“ , Rukometni savez Srbije, Rukometni savez Braničevskog okruga, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!