Održana manifestacija „Jedna ideja mnogo radosti“

U sklopu manifestacije „Kostolačko leto 2018“ u subotu, 28. jula održana je manifestacija „Jedna ideja mnogo radosti“ u Mesnoj zajednici Ostrovo sa početkom u 18:00 časova. Na ovoj manifestacije učestvovalo je oko trideset mališana različitog uzrasta. Ovo je druga godinu po redu u kojoj slavimo postojanje parkića u čijem sklopu je ova manifestacija. Program se sastoji od pojedinačnih igara u kojoj može biti samo jedan pobednik.

Igre u kojima su se mališani nadmetali su sledeće:

-limbo dens, mozgalica, pogodi šta je u kutiji, muzičke stolice, kefalica, preskakanje vijače, sakupi više poena.

Za sve takmičare obezbeđene su majice, a za pobednike medalje, pohvalnice za prvo mesto, pokloni i vaučeri koji se mogu iskoristi pri kupovini školskog pribora u knjižari “BAJKA“ u Kostolcu!

Nakon završetka takmičarskog dela obezbeđena je žurka za takmičare i publiku (DJ STEFA).

Nakon završetka svih igara organizatori su iskoristili priliku da se zahvale svim ljudima dobre volje koji su pomogli na bilo koji način izgradnji parka, za koji se mora priznati da je postao igraonica na otvorenom sa jasnom porukom SVE U CILjU SREĆNIJEG DETINjSTVA!
Parkić je pun ljubavi i brige jednih o drugima, pun radosti, ali one iskonske i dečje. Zaista mislim da će ta deca koja već danas brinu o tome ko će sledeći uskočiti na trambolinu, ko će u sledećoj rundi zaigrati stoni fudbal, stoni tenis, ili pak, ko će paziti mlađe dok se spuštaju niz tobogan, za nekoliko godina više brinuti o drugima, o sebi i okolini, imaće više razumevanja za mlađe i „neiskusne“ i imaće više ljubavi prema celom svetu! A ta jedna ideja, koju je pokrenuo jedan um, koji je raširio komšiijama i poznanicima, i dok su mnogi komentarisali i pozitivno i negativno, on danas „školuje“ svu tu decu, pa i odrasle, o lepim manirima i lepim bezbrižnim stvarima koje detinjstvo nosi kroz čitav život!

Jednom idejom, doprineseno je mnogo, čak toliko koliko je možda i nezamislivo i u ovom trenutku teško za poverovati.

Hvala Nenadu Ćiriću na projektu parka, svim idejama i realizaciji, Veselinov Zoranu, Ćirić Siniši, Mišić Branki, Ćirić Marku, Miljković Aleksandru, Simeonović Vrengić Ivani, Stančević Marku, Dimitrov Dejani, i svim ljudima koji su pomogli na bilo koji način, a ima ih zaista dosta! Ni od čega se može napraviti svašta, ako imate tim ljudi koji će slediti vaše ideje, sve ostalo su izgovori! Dobrodošli u jedini park na otvorenom, koji pored svih sprava kao u drugim parkovima, ima i trambolinu, stoni fudbal i stoni tenis koji je dostupan svima i ono što je najvažnije bezbedan.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!