Književno veče „Obloge od mastila“

 

Biblioteka u Kostolcu, Odeljenje Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, organizovaće u petak, 30. marta sa početkom u 19 časova književno veče na kome će se ljubiteljima pisane reči predstaviti Bogdan Stevanović – Blogdan, bloger i pisac iz Beograda.

On će tom prilikom predstaviti svoju novu knjigu Obloge od mastila“. Knjiga sadrži 87 priča, a svaka njegova priča intimni je razgovor sa samim sobom. Bogdan Stevanović ostavlja na papiru tragove mastila koji prate ritam njegovog srca i ne čini to da bi ostavio zapis o sebi i vremenu u kojem živi. Njegova misija je mnogo uzvišenija, a vođena je samo jednom željom – da otkucaje tog srca oseti svako ko bude čitao redove njegove knjige.

 

 

Bogdan Stevanović Blogdan rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju.

Posle osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dve godine okupio više od 100 hiljada pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!