SNS prva predala listu za lokalne izbore za Skupštinu Gradske opštine Kostolac

 

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke, danas je u 08:30 sati predala listu sa kandidatima za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac. To je prva lista za lokalne izbore u kostolačkoj opštini koja je podneta Opštinskoj izbornoj komisiji, koja obavlja proveru ispravnosti predate dokumentacije. SNS na lokalnim izborima učestvuje u koaliciji sa PUPS, SDPS, Pokret socijalista i SPO.

 

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu, Bane Spasović istakavši dobre odnose između grada Požarevca i Gradske opštine Kostolac, naveo je da se iz godine u godinu sve veći deo budžeta izdvaja za Gradsku opštinu Kostolac, a kao rezultat svega toga su veliki infrastrukturalni radovi koji se trenutno izvode u kostolačkoj opštini. “ Lokalna samouprava grada Požarevca u narednom periodu nastaviće i dalje zajedno sa G.o. Kostolac sa ulaganjima, uz obećanje da će ova pobednička kombinacija izgraditi Kostolac“- rekao je Spasović.

 

Nosilac liste Serdžo Krstanoski pozvao je sve građane Kostolca i okolnih mesta da 24. decembra izađu na izbore i glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić“ .

 

 

Poručivši građanima da imaju poverenje u listu, s obirom na činjenicu da su u prethodnom periodu pokazali dobru organizovanost što se tiče rada u lokalnoj samoupravi, ali i samih predizbornih radnji, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kostolcu, Ivan Savić je istakao da su u rekordnom roku uspeli da sakupe 364 potpisa građana, kompletiraju svu potrebnu dokumentaciju i na kraju prvi predaju listu.

 

„Pozivam sve članove Srpske napredne stranke i članove ostalih koalicionih partnera kao i sve građane Gradske opštine Kostolac da podrže listu, a mi ćemo se truditi da nastavimo još bolje i još jače, ukoliko dobijemo poverenje građana“ – rekao je Savić.

 

„Veliko mi je zadovoljstvo da posle četiri godine zajedničkog rada, možemo ponovo zajedno da nastupamo na predstojećim izborima, što je logičan sled okolnosti, posle predsedničkih izbora na kojima smo ostvarili dobre rezultate u Kostolcu“ – naveo je predsednik Opštinskog odbora SPS Kostolac, Dalibor Ilić izrazivši nadu da će 24. decembra ostvariti isto tako dobre rezultate.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!