Raspisani izbori za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac: SNS prikupila za nepunih dva sata više nego potreban broj potpisa za podršku liste

 

Predsednik Skupštine grada Požarevca, Bojan Ilić juče je potpisao odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac, koji će se održati u nedelju 24. decembra. Srpska napredna stranka je ubrzo nakon donošenja odluke o raspisivanju izbora ušla u proces prikupljanja potpisa za podršku liste, a zatim je održana konferencija za medije u prostorijama Srpske napredne stranke u Kostolcu, na kojoj su se prisutnima obratili potpredsednik republičkog parlamenta, Veroljub Arsić i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu, Bane Spasović.

 

Bane Spasović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu, pozvao je sve građane da 24. decembra daju poverenje koaliciji u okviru Srpske napredne stranke, koja je napravila odlične rezultate u prethodnih nekoliko godina. „Svedoci ste da se na teritoriji Gradske opštine Kostolac odvijaju veliki infrastrukturalni radovi u vrednosti od nekoliko stotina miliona dinara i da nikada nije bila bolja saradnja između Gradske opštine Kostolac i grada Požarevca“ – rekao je Spasović nadajući se da će izbori proteći u fer i demokratskoj kampanji.

 

 

„Mi se u ovoj izbornoj kampanji nećemo baviti drugim političkim strankama, drugim političkim programima, bavićemo se rezultatima rada vlasti u Kostolcu protekle četiri godine. Smatram da je vlast u Gradskoj opštini Kostolac postigla inzvanredne rezultate sa kojima oni mogu da se pohvale i da izađu među svoje građane potpuno čistog obraza“ – rekao je Veroljub Arsić istakavši da upravo zbog tih rezultata očekuje i uspeh na izborima.

 

Značajno je napomenuti da je za nepunih dva sata prikupljen više nego dovoljan broj potpisa za podršku liste „Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić“ , što je pokazatelj, koliko građani veruju koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke.

 

U okviru koalicije zajedno sa Srpskom naprednom strankom nalaze se PUPS, SDPS, Pokret socijalista i SPO.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!