IVAN SAVIĆ KANDIDAT NAPREDNJAKA ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA U KOSTOLCU

Ivan Savić dobio jednoglasnu podršku članova Srpske napredne stranke u Kostolcu da na predstojećim izborima predvodi naprednjake.

 

 

Nosilac liste Srpske napredne stranke i kandidat za predsednika opštine na predstojećim lokalnim izborima u gradskoj opštini Kostolac biće Ivan Savić, odlučeno je u sredu, 4. oktobra na sastancima MO SNS Kostolac i Gradskog odbora SNS Požarevac.

 

Na sastanku održanom najpre u Kostolcu, na kome je bilo prisutno više od 200 članova Srpske napredne stranke, Ivan Savić je dobio jednoglasnu podršku svih pet mesnih odbora u Kostolcu. Takođe, Ivanu Saviću jednoglasnu podršku dao je i Gradski odbor Požarevac na sastanku održanom iste večeri.

 

Savić je tom prilikom izrazio veliku zahvalnost na ukazanom poverenju i istakao da i u narednom periodu namerava da nastavi sa još kvalitetnijim radom.

 

  

 

Ivan Savić obavlja dužnost prеdsеdnika gradskе opštinе Kostolac od kraja 2014. godinе. Od tog perioda pa do danas Kostolac je doživeo procvat i razvoj u svim segmentima.

 

Prethodnih godina dosta je rađeno na podizanju ekonomskog, društvenog i životnog standarda svih građana sa teritorije Gradske opštine Kostolac. U protekle tri godine Kostolac je doživeo značajan preobražaj, naročito kada je u pitanju obnova i izgradnja infrastrukture. Ove godine, u saradnji sa Vladom Srbije uloženo je oko 100 miliona dinara u rekonstrukciju OŠ „Jovan Cvijić“. Pored toga renovirana je Hala sportova i plato ispred nje. Prethodnih godina uložena su značajna sredstva u uređenje plaže u Kostolcu. U svakoj od seoskih MZ urađeno je mnogo na unapređenju uslova života i izgradnji infrastrukture. Samo u toku 2017. godine vrednost investicija iznosi oko 650 miliona dinara. Uvek postoji prostora za napredak i razvoj opštine što će svakako biti prioritet i cilj u narednom periodu – naveo je Savić i istakao odličnu saradnju sa gradonačelnikom Požarevca Banetom Spasovićem i njegovim timom, a njeni rezultati su jasno vidljivi.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!