„Riblja čorba“ održala koncert za pamćenje u Kostolcu

 

Na krcatom stadionu “ Bora Beka “ u nedelju 23. jula, legendarna grupa “ Riblja čorba „ , održala je fenomenalan koncert i priredila veče za pamćenje za nekoliko hiljada ljudi.

Kao predgrupa kultnoj grupi “ Riblja čorba “ , kostolačkoj publici, predstavila se beogradska rok grupa “ Kora“ , koja je podgrejala atmosferu za nastup najbolje srpske rok grupe svih vremena.

 

 

 

 

 

 

 

Bora Đorđević i ekipa su opravdali očekivanja i mnogobrojnoj kostolačkoj publici priuštili muzičku poslasticu, ispunjenu bezvremenskim hitovima, u kojoj su uživale mnoge generacije.

 

Iznenađenje večeri bilo je kada se na sceni Bori Đorđeviću pridružio naš Kostolčanin Saša Srećković i sa njim otpevao pesmu “ Rokenrol za kućni savet“. Inače Saši je ovo drugi put da peva sa legendarnim pevačem, s obzirom da je učestvujući u emisiji “ Nikad nije kasno “ imao čast da Bora Đorđević sa njim otpeva pesmu “ Ostani đubre do kraja“ .

 

Kostolac je goreo usled inzvanredne atmosfere, ređali su se legendarni hitovi, ali je bilo pesama i sa novijih albuma. Više od hiljadu posetilaca iz Kostolca i okolnih mesta uživali su tokom dvočasovnog koncerta. Najviše je bilo mladih koji nisu ni bili rođeni kada su nastali najveći hitovi “ Lutka sa naslovne strane “ ,  „Ostani đubre do kraja“  , “ Ja ratujem sam “ , “ Rokenrol za kućni savet “ , ..

 

Koncert je organizovao Kulturno sportski – centar “ Kostolac “ u okviru manifestacije “ Kostolačko leto 2017, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

 

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!