Nastup stand up komičara oduševio Kostolčane

 

Sinoć je u zatvorenom delu ulice Bože Dimitrijevića naš poznati stand up komičar Neša Bridžis nastupio pred kostolačkom publikom, koja se tokom čitave večeri od srca smejala njegovom beskrajno duhovitom i briljantnom nastupu.

 

Nastup zabavljača i šoumena organizovao je Kulturno sportski centar “ Kostolac “ u okviru manifestacije “ Kostolačko leto 2017 “ čiji je pokrovitelj Gradska opština Kostolac.

 

Ovo je drugi put da je komičar gostovao u Kostolcu i zadovoljan je odzivom publike koja je izvrsno prihvatila celi nastup, a najviše je bila oduševljena šalama o muško – ženskim odnosima.

Sve u svemu Kostolčani su se odlično proveli, s obzirom na činjenicu da je Neša Bridžis dobar imitator i majstor improvizacije koji svakako ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom.

 

 

 

Neša Bridžis je jedan od utemeljivača ovoga žanra na EX YU prostoru, a ovim pozivom profesionalno se bavi već 6 godina. Održao je preko 1500 nastupa u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), a publika je imala priliku da prisustvuje njegovim nastupima i u Badenu, Cirihu, Melburnu, Sidneju… Prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!